top of page
F1.jpg
Artboard 1.png

KËNAQËSIA E TË JETUARIT AFËR NATYRËS

East Side Residence është konceptuar si një kompleks rezidencial unik nga kompania Kumi Konstruksion, projektuar të shtrihet në një zonë plot gjelbërim mes qetësisë së natyrës dhe ajrit të pastër, ku jeta merr një kuptim të ri. Në East Side Residence ju do të përjetoni një mënyrë të re jetese, mes paqes së natyrës dhe modernizmit, larg zhurmës së qytetit, në hapësira që garanojnë mirëqenie në çdo aspekt, si në të tashmen ashtu edhe në të ardhmen. 

Artboard 1.png

KONCEPTI

Kumi Konstruksion, që në filozofinë e saj ka të dizenjojë dhe ndërtojë komplekse rezidenciale harmonike, në përputhje me standartet e ekselencës dhe cilësisë.

East Side Residence ndjek tendencat e fundit arkitekturore duke krijuar hapësira urbane moderne dhe të sofistikuara, të vetme në llojin të vet, në mes të natyrës.East Side Residence është më tepër se sa një sfidë estetike arkitekturore apo adhurim për natyrën. Jetesa në mes të natyrës, vilat me dritare të gjera që lejojnë depërtimin e dritës natyrore, kontakti direkt me gjelbërimin dhe qiellin e hapur nëpërmjet ballkonit apo kopshtit përreth garantojnë mirëqenie emocionale e psikologjike të pakrahasueshme, aq e rëndësishme në kohën e sotme me ditë të lodhshme, të gjata e të zëna. Në East Side Residence shtëpia shkrihet me natyrën duke krijuar një hapësirë të cilën s’do doni ta braktisni në asnjë moment.

VENDNDODHJA

E pozicionuar në një nga zonat më të gjelbërta dhe të bukura të Tiranës, në rrugën “Kodra e Derhemit”, në Lundër vetëm 200 m larg T.E.G., ka komunikim shumë të mirë me mjete të ndryshme transporti si biçikletë apo makinë me akset kryesore të kryeqytetit. Pra, qyteti është lehtësisht i aksesueshëm për çdo nevojë.

Artboard 1 copy.png

HAPËSIRAT

Artboard 1.png

“East Side Residence” ngrihet mbi një truall prej 46.000 m² në një sipërfaqe ndërtimi 50.000 m². Përveç privacitetit të garantuar e çlodhës të vilave dhe apartamenteve vetiake, në të do të gjeni parqe të gjelbërta ku banorët mund të kalojnë momente të këndshme me fëmijët e tyre, hapësira sportive dhe rekreative, pedonale, parkim të dedikuar si edhe ambiente shërbimi. Jetesa në East Side Residence është një privilegj që pak personave u rezervohet.

1_5 - Exterior Pool ps.jpg
2_17 - Photo ps.jpg

TEKNOLOGJIA

Artboard 1.png

Në East Side Residence cilësia e banesave, qofshin këto vila apo apartamente është thelbësore. Për këtë arsye, për të siguruar cilësinë maksimale gjatë fazës së ekzekutimit të projektit, një zyrë e specializuar e kontrollon atë vazhdimisht në mënyrë që gjithçka të kryhet në përputhje me standartet e panegociueshme europiane të cilësisë.

Përveç kësaj, teknologjia me qasje të fortë ekologjike është ajo çfarë e diferencon këtë

projekt, që përveç respektit ndaj mjedisit, ka përfitime të drejtpërdrejta e të paçmueshme për të gjithë banorët e saj. Strukturat do kenë izolim akustik dhe termik ç’ka do të përkthehet në një kursim të dukshëm energjie gjatë ngrohjes në dimër dhe freskimit në verë. Në këtë zonë rezidenciale me estetikën më moderne europiane në zemër të natyrës do ketë të instaluar një sistem sigurie me teknologjitë më inteligjente dhe do jetë e mbikqyrur për 24 orë.  Siguria, rregulli dhe mirëmbajtja janë në çdo moment.

 

Pra, cilësia e jetesës dhe komoditetin maksimal është i garantuar në çdo hapësirë.  

1_1 - Exterior Night Closeup ps.jpg

VILAT
 

East Side Residence përbëhet nga Vila Elitare 1, Vila Elitare 2 dhe Vila Elitare Premium.

Por çfarë i diferencon vilat në East Side Residence?

Falë pozicionimit në një nga zonat më të gjelbërta të kryeqytetit ju mund të shijoni ajrin e pastër, ndriçimin natyror dhe peisazhet mahnitëse dhe çlodhëse gjatë gjithë ditës. Është hapësira ideale për t’u arratisur nga zhurma dhe trafiku i qytetit për t’u zhytur në qetësinë çlodhëse që veç natyra mund t’jua ofrojë.

Artboard 1.png
4_30 - Photo ps.jpg

East Side Residence ka apartamente të tipologjive 1+1, 2+1 dhe 3+1.

Tipikisht, apartamentet 1+1 përfshijnë dhomën e ndenjes me kuzhinë, një dhomë gjumi dhe një tualet. 

Apartamente 2+1: përbëhet nga dy dhoma gjumi + sallon të ndarë sipas sipërfaqes metrike të banesës.

Apartamente 3 + 1: përbëhen nga 3 dhoma gjumi + një sallon, dhe mund të kenë edhe ballkon ose verandë gjithashtu kanë si çdo tipologji tjetër në Rezidencën “East Side ” parkim të garantuar.

 

APARTAMENTE
 

Artboard 1.png

REZERVO NJË TAKIM PËR MË SHUMË INFORMACION

+355 67 200 0041

  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page